• Rød kohort feier og rydder ute

Rød kohort har tatt ansvar for å feie og rydde litt i sin ute sone, og godt samarbeid er viktig for at resultatet skal bli bra!

29.05.2020 11.41
  • Blå kohort har malingsaktivitet

I disse koronatider er vi mye ute i barnehagen, men det blir også tid til å gjøre noen aktiviteter innendørs. Barna har blitt veldig glade i å være mye ute, men det er godt å ta seg en tur inn å la kreativiteten "blomstre" å prøve nye teknikker, og her males det med gaffel !

28.05.2020 11.36
  • Lilla kohort på tur i nærmiljøet

Onsdag var lilla gruppe på tur i nærmiljøet, da gikk turen i skogen og på vei tilbake til barnehagen så måtte de innom lekeplassen i Litledalen ( som fortsatt går under navnet "Mummi-lekeplassen"), alltid gøy å være på en annen lekeplass og dette kjøretøyet er veldig populært.

28.05.2020 11.17
  • Orange kohort på besøk på Tjørsvågheimen

Onsdag var Orange kohort en tur på Tjørsvågheimen, vi er "Livsgledebarnehage" og har et samarbeid med Tjørsvågheimen, men i disse koronatider så kan vi jo ikke gå inn til de eldre, men vi kan være utenfor så kan de se at det er noe liv og røre utenfor :-)

21.05.2020 11.26